Vinduer

Termoruder

Som en del af den løbende vedligeholdelse i ejendommen udskiftes de termoruder, der er punkterede. Termoruderne udskiftes dog i bundter med mindst 10 stk. af gangen. Har du problemer med punkterede termoruder, kan du udfylde og indsende formularen Anmeld punkterede termoruder.

 

Vinduer og terrassedøre – Velfac Ribo alu

I alle lejligheder, bortset fra visse steder i taglejlighederne, er der monteret Velfac Ribo alu vinduer og terrassedøre.

Vinduer, der kan åbnes, og terrassedøre er udstyret med friskluftventil i karmen. I vinduerne sidder den foroven, i dørene sidder den i samme side som hængslerne. Ventilerne åbnes ved at trykke på de halvrunde knapper i enderne og lukkes ved at trykke låget på den lange spalte ind igen. I begge tilfælde er det lettest, hvis man trykker på en ende af gangen. Bemærk dog at vinduer og terrassedøre, der vender mod Jydeholmen ikke er udstyret med friskluftsventil. Her sidder der i stedet en separat ventil i muren.

Vinduer, der ikke sidder i forbindelse med en altan, kan vendes, således at de nemt kan pudses på ydersiden. Når vinduerne er vendt hele vejen rundt, låses de med et beslag forneden. Dette beslag skal løsnes, før vinduet kan vendes tilbage igen. Enkelte meget brede vinduer er udstyret med to beslag.

Alle ruderne er tre-lags termoruder, se billede nedenfor.

Information om vedligehold kan findes ved at klikke her.

Den udvendige farve på rammerne er antracitgrå RAL 7015.

Den indvendige farve på rammerne er hvid RAL 9010. Ved pletmaling af rammerne er det vigtigt ikke bare at bruge den rigtige farve, men også at bruge den rigtige maling. Bestyrelsen ligger inde med nogle små bøtter med den rigtige maling, som man kan låne i en kortere periode mod et depositum på 100 kroner. Kontakt derfor bestyrelsen, hvis du har behov for dette.