VVS-installationer

Kloakrør

Af hensyn til skader på ejendommen er det vigtigt at få udbedret defekte kloakker så hurtigt som muligt.

Faldstammer til og med forgrening eller gulvafløb er ejendommens ansvar og fejl på disse rør SKAL anmeldes øjeblikkeligt til bestyrelsen.

Alle andre kloakforbindelser, f.eks. afløb til vaskemaskiner i lejlighederne er andelshavernes ansvar og fejl på disse kloakforbindelser SKAL udbedres øjeblikkeligt.

Bestyrelsen skal endvidere, af hensyn til evt. klager over vandskader, altid underrettes, hvis der er opstået utætheder, uanset om disse allerede er blevet udbedrede.

 

Toiletter

Af hensyn til vandforbruget og skader på ejendommen, er det vigtigt, at toiletterne ikke løber.

Har man brug for håndværker til at udskifte sit toilet eller få det repareret, kan man evt. rette henvendelse til ejendommens faste blikkenslager.

 

Vandrør

Af hensyn til vandforbruget og skader på ejendommen, er det vigtigt at få udbedret defekte vandrør så hurtigt som muligt.

Lodrette gennemgående rør til og med forgreninger er ejendommens ansvar og fejl på disse rør SKAL anmeldes øjeblikkeligt til bestyrelsen.

Isoleringen på lodrette gennemgående rør må ikke fjernes, da den er et lovkrav. Ved et eventuelt salg vil fjernet isolering blive regnet som en mangel.

Alle andre rør eller slangeforbindelser i lejlighederne er andelshavernes ansvar og fejl på disse rør eller slangeforbindelser SKAL udbedres øjeblikkeligt.

Bestyrelsen skal endvidere, af hensyn til eventuelle klager over vandskader, altid underrettes, hvis der er opstået utætheder, uanset om disse allerede er blevet udbedret.

Har man brug for håndværker til at løse problemet, kan man eventuelt rette henvendelse til ejendommens faste blikkenslager.

 

Varmtvandsbeholderen

Varmtvandsbeholderen i fyrrummet rengøres hver tirsdag mellem kl. 10 og kl. 11, hvorfor der ikke kan forventes varmt vand i hanerne i køkken og badeværelse i denne periode.